Kutsume teid osa võtma Explora lastemuusemi poolt korraldatud konkursilt. Kõik kõrgtrüki entusiastid, tudengid, professionaalid, graafilised diisainerid, illustraatorid, kes on 18+ ja elavad Euroopa Liidus (tähtaeg 20. Jaanuar 2019)

Konkursi teemaks on Laste õigused:

  • Õigus ennast väljendada
  • Õigus haridusele
  • Õigus mängida

Konkursi käigus valitakse välha kolm teost, millest igaüks esindab üht õigust. Võidutöid eksponeeritakse Explora muuseumi hallis kogu 2019 aasta vältel.

Teoste puhul tuleks kasutada erinevaid tehnikaid: nii traditsioonilisi trükkimis meetodeid, kui ka kaasaegseid tehnoloogiaid. Konkursi võitjad kutsutakse Rooma näituse avamisele ning saavad aastase muuseumi pileti.

Täpsmalt saate lugeda konkursi reeglite kohta siit.

Categories: News

%d bloggers like this: