Uus loomelabori avamine Riiklikus Iirimaa Ttrükimuuseumis toimus 16. veebruaril. Siis avas oma uksed värskelt valminud loomelabor Dublinis. Nüüd on ka Iirmaa lastel võimalus saada osa Creative Makers projekti käigus valminud tööruumidest ning luua üheskoos loovalt.  

Trükimuuseum pakub töötubasid, mis on seotud kõrgtrükitehnika ning uute tehnoloogiatega. Näiteks võib külatada töötuba, kus saab katsetada Ozobot miniatuurseid roboteid ning joonistada neile teekonna koju. Samuti saab tutvust teha 3D-printeriga ja iga külastaja võib sellega trükkida enda plastikust initsiaalid.

Iiri trükimuuseumi loomelabor võimaldab lastel saada vahetu kogemuse nii vanade kõrgtrüki masinate ning tähestikuga, kuid ka kaasaegsete tehniliste lahendustega, läbi mille nad saavad suurepärase ülevaate trükitehnika tööpõhimõtetest ja ajaloost.

 

Ja järgmisena kohtume juba Roomas! Ka seal avatakse õige pea Explora loomelabor.

 

Fotogallerii

Categories: News

%d bloggers like this: