22. veebruaril avatakse avalikkusele Made in Explora keskkond! Ruum, kus pered, koolid, õpilased ja õpetajad saavad loovalt katsetada trükkimist.

Made in Explora on töökoda, mis pakub haridusprogrammi ka päris noortel (alates 3-6aastastele lastele). Explora ruumiplaneerijad ning muuseumi haridus- ja koolitusmeeskond töötasid välja keskkonna, mis rahuldaks eri vanuses laste vajadusi. Pidades silmas, et ruum peab olema selle kasutajatele kaasahaarav, meeliköitev, kuid ühtlasi ka turvaline. 

Explora pakub töötubasid nii tavakülastajale. Kuid lisaks on välja töötatud programm laagritele. Töötubade eesmärk on arendada nii laste käelisi oskuseid, kui ka tutvustada neile  uusi kaasaegseid lahendusi trükikunstis. 

Siit leiate ürituste kava:

  • 20. veebruaril Eksklusiivne eelvaade koos töötubadega ajakirjanikele, blogijatele ja kommunikatsiooniprofessionaalidele; (fotod)
  • 22. veebruar Ametlik avamine koolidele, ajakirjanikele ja ettevõtetele;
  • 23. ja 24. veebruaril “CARNIVAL MADE IN EXPLORA” töötuba lastele, kes külastavad muuseumi (kell 10:00, 12:00, 03:00 ja 05:00).
Categories: News

%d bloggers like this: