Labora võttis osa Lastekohvik Domino tegusast pärastlõunast. Selle käigus said väikelapsed, kes lasteaias ei käi koos oma vanematega animatsioonikohvritega tutvust teha. Ka vanemad lapsed, kes juba koolis käivad,  olid väga oodatud.  Laste kohvik on koht, kus lapsed ja nende vanemad tunnevad end mugavalt.

Domino on Tallinna kesklinnas asuv väikelaste kohvik, milles sisustus on võrreldes teiste mängutubadega, vägagi minimalistlik. Kohvik pakub rahuliku kohta, kus lapsed saavad pärast kooli aega veeta ning tervislike vahepalasid ja kooke. Ühtlasi on väikelastel ja nende vanematel võimalus seal meeldivalt aega veeta, vanemad saavad kohvitada, samal ajal kui lapsed mängivad omavahel.

Sel korral pakkus Labora lastele tasuta töötuba, kus tutvustati stop-motion animatsiooni põhialuseid. Lapsed võisid teha abstraktseid animatsioone,  puidust tähtedest või luua keerulisemaid videoid joonistades tegelased.

Categories: News

%d bloggers like this: